Απαγωγή 22χρονου: Καταζητείται ένα πρόσωπο - Όσα κατέθεσε το θύμα και τι εξετάζουν οι Αρχές

Απαγωγή 22χρονου: Καταζητείται ένα πρόσωπο  - Όσα κατέθεσε το θύμα και τι εξετάζουν οι Αρχές

Χθες βράδυ (13/08/2025) γύρω στις 8:30, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, η απαγωγή 22χρονου, από το Κέντρο Υποδοχής και Φιλοξενίας Αιτητών Διεθνούς Προστασίας στην Κοφίνου.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κοφίνου, μετέβησαν στο σημείο και από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το ίδιο βράδυ, ο 22χρονος απαχθέντας, δέχθηκε αρχικά τηλεφώνημα από άλλα πρόσωπα, με σκοπό να συναντηθεί μαζί τους.

Ο 22χρονος, συναντήθηκε στη συνέχεια με τρία πρόσωπα έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας και ακολούθως επιβιβάστηκε στο όχημά τους. Μετά την παρέλευση τριάντα λεπτών, φιλικά πρόσωπα του 22χρονου, επικοινώνησαν με την Αστυνομία και κατήγγειλαν ότι προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με τον 22χρονο, ωστόσο το κινητό του τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο και πιθανόν αυτός, να έπεσε θύμα απαγωγής.

Γύρω στις 10:30 το ίδιο βράδυ, ο 22χρονος επικοινώνησε με φιλικά του πρόσωπα, αναφέροντάς τους ότι προηγουμένως είχε απαχθεί και ότι οι απαγωγείς του, τον είχαν παρατήσει παρά την αερογέφυρα Κοφίνου. Αυτός, μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφίνου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου, το οποίο και καταζητείται. Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αυτός είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη - «Η οικονομική πολιτική μας είναι υπεύθυνη»

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι η οικονομική ανάπτυξη πρέπει να επιστρέφει στους πολίτες. "Ο επόμενος μεγάλος μας στόχος είναι η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, με στόχο το 2026 την σημαντική αύξηση στις συντάξεις, ειδικότερα ξεκινώντας από τους χαμηλοσυνταξιούχους", επεσήμανε στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος».

BEST OF TOTHEMAONLINE