Νέα έκκληση Αστυνομίας: Πυκνή τροχαία κίνηση στο Δρόμο Λεμεσού - Πλατρών - Οδηγίες για χρήση εναλλακτικών δρομολογίων

Νέα έκκληση Αστυνομίας: Πυκνή τροχαία κίνηση στο Δρόμο Λεμεσού - Πλατρών - Οδηγίες για χρήση εναλλακτικών δρομολογίων

lass="has-medium-font-size">Έκκληση για χρήση εναλλακτικών δρομολογίων

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, μεταξύ των χωριών Λάνια και Τριμίκλινη. Οι οδηγοί καλούνται να χρησιμοποιούν και τα εναλλακτικά δρομολόγια από Λεμεσό προς Πλάτρες (Απεσιάς – Κορφής – Καπηλειού – Τριμίκλινης και Καντού – Ομόδους – Μανδριών) στα οποία η τροχαία κίνηση είναι αραιή.

Καλούνται επίσης οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.