Έκλεψε ηλεκτρικές συσκευές από οικία στη Λάρνακα - Χειροπέδες σε 37χρονη

Έκλεψε ηλεκτρικές συσκευές από οικία στη Λάρνακα - Χειροπέδες σε 37χρονη

Μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη γυναίκας ηλικίας 37 ετών, το απόγευμα χθες Σάββατο (16/08), δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, η διάρρηξη διαπράχθηκε τον Νοέμβριο, 2024, σε κατοικία στη Λάρνακα. Από την κατοικία κλάπηκαν ηλεκτρικές συσκευές.
 
Η 37χρονη ανακρίθηκε και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερη αργότερα χθες, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, για εκδίκαση της υπόθεσης.
 
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE