Καταδίωξη στη Λεμεσό: 31χρονος τραυματίστηκε προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο – Κυκλοφορούσε με κάνναβη και μαχαίρι

Καταδίωξη στη Λεμεσό: 31χρονος τραυματίστηκε προσπαθώντας να αποφύγει τον έλεγχο – Κυκλοφορούσε με κάνναβη και μαχαίρι

Σε περιστατικό καταδίωξης εξελίχθηκε χθες το απόγευμα αστυνομικός έλεγχος στη Λεμεσό, όταν μέλος της Αστυνομίας εντόπισε τετράτροχη μοτοσικλέτα να κινείται χωρίς πινακίδες εγγραφής και με τον οδηγό να μη φέρει προστατευτικό κράνος.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δόθηκε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, ωστόσο αυτός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να διαφύγει. Κατά τη διαδρομή, κινήθηκε σε αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, οδηγώντας επικίνδυνα και αλόγιστα, θέτοντας σε κίνδυνο άλλους χρήστες του οδικού δικτύου.

Η καταδίωξη τερματίστηκε όταν ο 31χρονος οδηγός συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα η μοτοσικλέτα να ακινητοποιηθεί. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν μικρή ποσότητα κάνναβης, ένας σπαστήρας και ένα μαχαίρι, με συνέπεια να συλληφθεί για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο άνδρας τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου και κρατήθηκε για νοσηλεία, καθώς διαπιστώθηκε κάταγμα σπονδύλου.

Οι εξετάσεις από την Αστυνομία συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE