Αν είσαι φαν του brunch, σε ένα μικρό χωριό μπορείς να βρεις all you can eat κυπριακό μπούκωμα - Δείτε φωτογραφίες

Αν είσαι φαν του brunch, σε ένα μικρό χωριό μπορείς να βρεις all you can eat κυπριακό μπούκωμα - Δείτε φωτογραφίες

Αν αναζητάς μέρη που θα σου στρώσουν το τραπέζι τα πρωινά της Κυριακής, τότε διαβάζεις το σωστό άρθρο. Κι αυτό μίας και πιο κάτω σου προτείνουμε να πας για μπούκωμα σε ένα μικρό χωριουδάκι.

Ο λόγος για το όμορφο Καφενείο Το Χωρκάτοικο το οποίο θα βρεις στον Οίκο Μαραθάσα (το χωριό που βρίσκεται απέναντι από τον Καλοπαναγιώτη) και το οποίο φτιάχνει μπούκωμα με τοπικά προϊόντα και μαμαδίστικη διάθεση. Το πρόγευμά του περιλαμβάνει αυγά, ελιές, αγγουράκι, ντομάτα, ψωμί, μαρμελάδα, χαλούμι, λούντζα και λουκάνικο.

Κάθε Κυριακή, επαναφέρει μία πολύ όμορφη πρόταση: το All You Can Eat Breakfast Buffet, τις 09.00 μέχρι 13.00 με €15 το άτομο.

Μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεθείς στο βουνό για να απολαύσεις τα διαλεκτά προϊόντα της Μαραθάσας.

Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο 97952511.

Πηγή: checkinCyprus

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Συνάντηση ΠτΔ με ομάδα ATF: «Η Κυπριακή Κυβέρνηση είναι έτοιμη να ακούσει τους εμπειρογνώμονες και τα πορίσματα τους»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδέχθηκε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο την αμερικανική ομάδα εμπειρογνωμόνων του ATF, στο πλαίσιο της συνεργασίας Κύπρου – ΗΠΑ για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και την ενίσχυση της ετοιμότητας απέναντι σε μελλοντικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE