Συγκεκριμένα, ο 18χρονος μόνιμος κάτοικος Κύπρου βρήκε τραγικό θάνατο σε δυστύχημα στο Μπαγκλαντές, όπου είχε πάει για διακοπές. Το δυστύχημα συνέβη όταν συγκρούστηκε όχημα στο οποίο επέβαινε ο 18χρονος μαζί με δύο ξαδέρφια του.
Ο άτυχος 18χρονος ήταν μαθητής του Λυκείου Παλιουρριώτισσας, με τα αποχαιρετηστήρια λόγια των συμμαθητών του να «ραγίζουν» καρδιές.
«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε έναν αγαπημένο μας συμμαθητή, έναν άνθρωπο που μοιραστήκαμε μαζί του στιγμές, χαμόγελα και αναμνήσεις που θα μείνουν για πάντα ζωντανές στην καρδιά μας. Η απώλεια του μας υπενθυμίζεται πόσο πολύτιμη είναι η ζωή και πόσο σημαντικό είναι να εκτιμάμε κάθε στιγμή που περνάμε μαζί με τους ανθρώπους μας. Αντίο αγαπημένε μας φίλε. Θα μείνεις πάντα στη μνήμη μας, ως κομμάτι της κοινής μας πορείας και της νεανικής μας ζωής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει», γράφουν οι μαθητές του Λυκείου σε ανάρτηση τους.
