Χειροπέδες σε 36χρονο στο αεροδρόμιο Πάφου - Καταζητείται από τις Αρχές της Πολωνίας για υπόθεση απαγωγής

Χειροπέδες σε 36χρονο στο αεροδρόμιο Πάφου - Καταζητείται από τις Αρχές της Πολωνίας για υπόθεση απαγωγής

Από μέλη της Αστυνομίας στο αεροδρόμιο Πάφου, κατά την άφιξη του στην Κύπρο, συνελήφθη άντρας ηλικίας 36 ετών, ο οποίος καταζητείται από τις Αρχές της Πολωνίας, σε σχέση με υπόθεση απαγωγής. Ο 36χρονος τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς έναρξης της δικαστικής διαδικασίας για έκδοση του στις Αρχές της Πολωνίας.

Ο 36χρονος καταζητείται από τις Αρχές της Πολωνίας, για σκοπούς έκτισης ποινής φυλάκισης διάρκειας ενός έτους, που του επιβλήθηκε τον Οκτώβριο 2020, σε σχέση με υπόθεση απαγωγής, και παράνομης κατακράτησης, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην Πολωνία. Οι Αρχές της Πολωνίας εξέδωσαν εναντίον του ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Λίγο πριν τις 2.30 χθες το απόγευμα, ο 36χρονος αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Πάφου, με πτήση από άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Αφού κατά τον διαβατηριακό έλεγχο από μέλος της Αστυνομίας, στον χώρο αφίξεων, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος καταζητείται από τις Αρχές της Πολωνίας, αυτός συνελήφθη δυνάμει του ευρωπαϊκού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς έναρξης της δικαστικής διαδικασίας έκδοσης του στις Αρχές της Πολωνίας.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Δεύτερες σκέψεις Λευκωσίας για το Συμβούλιο Ειρήνης -Διπλωματικός γρίφος με φόντο τη Γάζα

Σε ένα ιδιαίτερα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον, η Κυπριακή Δημοκρατία βρίσκεται ενώπιον μιας κρίσιμης απόφασης: να αποδεχθεί ή όχι την πρόσκληση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για συμμετοχή στην πρώτη Σύνοδο του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης» για τη Γάζα, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου στην Ουάσιγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE