Τραγικό: Θα γιόρταζε σήμερα τα γενέθλια της η άτυχη 34χρονη Ειρήνη - «Έπρεπε να σου φέρνουμε τούρτα...»

Τραγικό: Θα γιόρταζε σήμερα τα γενέθλια της η άτυχη 34χρονη Ειρήνη - «Έπρεπε να σου φέρνουμε τούρτα...»

Τα γενέθλιά της θα είχε σήμερα η αδικοχαμένη 34χρονη Ειρήνη Παπακίτσα, από Ουκρανία, θύμα του φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε την Κυριακή, 17 Αυγούστου, 2025, σε κατοικία στη Χλώρακα.

Με ανάρτησή της η αδελφή τής εύχεται χρόνια αγγελικά και αρνείται να πιστέψει όσα συνέβησαν.

Αυτούσια η ανάρτηση:

«Αγαπούλα μου Χρόνια σου Πολλά Χρόνια αγγελικά σήμερα που είναι τα γενέθλια σου έπρεπε να είναι μέρα χαράς για όλους μας και όχι μέρα θλίψης. Έπρεπε να σου φέρνουμε σήμερα λουλούδια ,δώρα, τούρτα όχι να οργανώνουμε την κηδεία σου! Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ένας εφιάλτης δεν λέει να σταματήσει ακόμα περιμένω να με πάρεις να μου πεις ότι έγινε κάποιο λάθος κάποια παρεξήγηση ότι εσύ είσαι καλά! Χρόνια Πολλά ψυχούλα μου. Χρόνια σου αγγελικά ζωή μου.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

ΔΗΚΟ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Πιέσεις, δημοσκοπήσεις και η μάχη για τον ρυθμιστικό ρόλο

Η ομιλία του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής, για την επικύρωση των ψηφοδελτίων για τις βουλευτικές εκλογές σηματοδοτεί την είσοδο του κόμματος στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE