Παιδάκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο

Παιδάκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο

Παιδί ζεύγους τουριστών που βρίσκονται στην Πάφο για διακοπές ανασύρθηκε σήμερα γύρω στο μεσημέρι χωρίς τις αισθήσεις του από την πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τετράχρονο αγοράκι. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Πάφου όπου διασωληνώθηκε.

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του αναμένεται να μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE