Ανατροπή στην υπόθεση Ε/κ που πέρασε με το όχημα του στην κατεχόμενη Άχνα – Συνελήφθη ο 32χονος

Ανατροπή στην υπόθεση Ε/κ που πέρασε με το όχημα του στην κατεχόμενη Άχνα – Συνελήφθη ο 32χονος

Η αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας συνέλαβε τον Ελληνοκύπριο ηλικίας 32 ετών από την επαρχία Λευκωσίας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πέρασε κατά λάθος στα κατεχόμενα με το αυτοκίνητο του στην περιοχή Στροβιλιών και μόλις αντιλήφθηκε φώτα, τα οποία προέρχονταν από τουρκικό φυλάκιο, έτρεξε και πέρασε στις ελεύθερες περιοχές, έδαφος των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, αφήνοντας πίσω το όχημά του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των ΒΒ Δεκέλειας ο άνδρας συνελήφθη προκειμένου να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τους ακριβείς λόγους για τους οποίους βρισκόταν στην συγκεκριμένη περιοχή, αφού υπάρχει υποψία ότι ενδεχομένως να εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών και προσπαθούσε να επιστρέψει στις ελεύθερες περιοχές από μη ελεγχόμενο σημείο.

Ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία των Βάσεων δεν υπάρχουν περαιτέρω στοιχεία για την υπόθεση, γι’ αυτό και κρίθηκε αναγκαία η σύλληψη του 32χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τον ισχυρισμό του 32χρονου, γύρω στις 4 τα ξημερώματα εισήλθε κατά λάθος στα κατεχόμενα με το αυτοκίνητο του στον δρόμο που οδηγεί στα Στροβίλια. Σε κατάθεση του στην Αστυνομία των Βάσεων ανέφερε ότι κινείτο στο δρόμο Λάρνακας – Αμμοχώστου, όταν σε κάποια στιγμή, μπήκε σε χωματόδρομο και εξήλθε του οχήματός του για ολιγόλεπτη στάση.

Ωστόσο, σε κάποια στιγμή, σύμφωνα πάντα με τη κατάθεση του, είδε φώτα να πέφτουν πάνω του οπότε αντιλήφθηκε ότι εισήλθε κατά λάθος - όπως ανέφερε - στα κατεχόμενα.

Ο 32χρονος ανέφερε επίσης στην Αστυνομία των Βάσεων Δεκέλειας ότι μόλις κατάλαβε ότι τα φώτα προέρχονταν από φυλάκιο των κατεχόμενων, φοβήθηκε και έτρεξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, που ήταν περιοχή των Βάσεων, αφήνοντας πίσω το αυτοκίνητο του.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με την κατάθεση του άνδρα, οι Τούρκοι στρατιώτες περικύκλωσαν το αυτοκίνητο του.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βαρύ πένθος για τον χαμό του 31χρονου Αντώνη Κουρρά - «Μπορείς τώρα να πετάς ελεύθερα με τους αγγέλους»

Βαρύ πένθος για τον χαμό του 31χρονου Αντώνη Κουρρά - «Μπορείς τώρα να πετάς ελεύθερα με τους αγγέλους»

Σοκ και ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στην Ανάγεια και όχι μόνο, η είδηση του τραγικού θανάτου του 31χρονου Αντώνη Κουρρά, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από πτώση με αλεξίπτωτο πλαγιάς στη θάλασσα του Κιτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE