Ο γάρος της ημέρας: Σταθμευμένο Mercedes σε θέση ΑμεΑ «για τη σκιά» – Αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Ο γάρος της ημέρας: Σταθμευμένο Mercedes σε θέση ΑμεΑ «για τη σκιά» – Αντιδράσεις στο διαδίκτυο

Αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια έχει προκαλέσει φωτογραφία που αναρτήθηκε στη σελίδα «Ο Γάρος της ημέρας» στο Facebook.

Η εικόνα απεικονίζει όχημα μάρκας Mercedes, το οποίο ο οδηγός του στάθμευσε σε χώρο αποκλειστικά για άτομα με αναπηρία, σε πάρκινγκ καταστήματος.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η επιλογή της συγκεκριμένης θέσης δεν έγινε λόγω ανάγκης, αλλά… επειδή εκεί υπήρχε σκιά, ώστε το αυτοκίνητο να μην εκτίθεται στον ήλιο.

Η πράξη αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια από χρήστες των κοινωνικών δικτύων, οι οποίοι καυτηρίασαν τη νοοτροπία «βολεύομαι όπου με συμφέρει» εις βάρος των πραγματικών δικαιούχων.

Η στάθμευση σε χώρους ΑμεΑ χωρίς σχετική άδεια δεν αποτελεί απλώς αντικοινωνική συμπεριφορά, αλλά και παράβαση που τιμωρείται από τη νομοθεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE