ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

47χρονη υπάλληλος του Γ. Ν. Πάφου απείλησε 18χρονο ασθενή ότι θα τον δηλητηριάσει!

47χρονη υπάλληλος του Γ. Ν. Πάφου απείλησε 18χρονο ασθενή ότι θα τον δηλητηριάσει!

Πρωτοφανή υπόθεση διερευνούν οι αστυνομικές Αρχές της Πάφου.

Πιο συγκεκριμένα, 47χρονη υπάλληλος του Γενικού Νοσοκομείου της πόλης απείλησε 18χρονο Εθνοφρουρό, που νοσηλευόταν εκεί, ότι αν δεν αποσύρει την καταγγελία του για τους δυο της γιούς, τότε θα τον δηλητηριάσει!

«Αν δεν αποσύρεις, εννά σε ψατσιέψω» φέρεται να του ανέφερε.

Μάλιστα, η εν λόγω υπάλληλος τέθηκε υπό σύλληψη από τη Δευτέρα (23/11) και θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον δικαστηρίου, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορία παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.

Οι δυο της γιοι, 25 και 27 χρόνων, έχουν συλληφθεί από τη Δευτέρα (23/11) γιατί σύμφωνα με καταγγελία, τα ξημερώματα της συγκεκριμένης ημέρας ξυλοκόπησαν άγρια τον 18χρονο Εθνοφρουρό μαζί με άλλα πρόσωπα. Μάλιστα, την Τρίτη (24/11) εκδόθηκε διάταγμα μονοήμερης προσωποκράτησής τους.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα της Κυριακής (22/11) σε νυκτερινό κέντρο της πόλης της Πάφου, προκλήθηκε παρεξήγηση όταν ο 18χρονος πηγαίνοντας να παραγγείλει ποτό πάτησε κατά λάθος κάποιο πρόσωπο. Παρά την απολογία του Εθνοφρουρού, ο τελευταίος μαζί με άλλα πρόσωπα τον ξυλοκόπησαν άγρια, όπως υποδηλώνουν και οι εκδορές που έχει στο κορμί του.

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, τον έσυραν στον δρόμο ενώ χρησιμοποίησαν μέχρι και μαχαίρι. Μάλιστα, φέρονται να έχουν τραυματίσει και  φρουρούς ασφαλείας που πήγαν να παρεμποδίσουν τον ξυλοδαρμό του 18χρονου.

Τον 18χρονο γλύτωσε συγγενικό του πρόσωπο που ειδοποιήθηκε για τα καθέκαστα. Όταν μάλιστα έβαλε τον Εθνοφρουρό στο αυτοκίνητο για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, οι επιτιθέμενοι προκάλεσαν ζημιές στο όχημα προσπαθώντας να σπάσουν το παράθυρο.

Η μητέρα τους όταν πληροφορήθηκε ότι ο καταγγέλλων νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο της Πάφου και ότι οι δυο γιοί της συνελήφθησαν για την υπόθεση, εγκατέλειψε τα καθήκοντά της και πήγε να συναντήσει τον 18χρονο. Χωρίς να του αποκαλύψει τη σχέση της με τους συλληφθέντες, τον ρώτησε τι έπαθε και όταν ο νεαρός ολοκλήρωσε την αφήγησή του, φέρεται να έσκυψε στο αυτί του και να διατύπωσε την απειλή της.

Ο 18χρονος, λόγω της κατάστασης, μεταφέρθηκε από συγγενείς του σε ιδιωτική κλινική όπου και συνεχίζεται η νοσηλεία του. Εκτός από εκδορές και αμυχές στο κορμί του, έχει υποστεί ράγισμα στο αριστερό του χέρι.

Συγγενείς του θύματος της επίθεσης, φέρονται να απειλούνται από φιλικά πρόσωπα των συλληφθέντων και των καταζητούμενων προσώπων. «Περνούν έξω από τα σπίτια τους για να δημιουργήσουν κλίμα εκφοβισμού. Τηλεφωνούν, βρίζουν χυδαία και απειλούν» υποστήριξε μιλώντας στο ThemaOnline άτομο που φέρεται να έχει γνώση των γεγονότων.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top