Μια μεγάλη συναυλία έρχεται στη Γιορτή Χαρουπιού 2025 - Ποιος γνωστός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί

Μια μεγάλη συναυλία έρχεται στη Γιορτή Χαρουπιού 2025 - Ποιος γνωστός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί

Ο Δήμος Ακάμα διοργανώνει για 13η χρονιά την καθιερωμένη Γιορτή Χαρουπιού, την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2025, στις 8:00 μ.μ., στη νέα, ανακαινισμένη πλατεία της εκκλησίας Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Η εκδήλωση, αφιερωμένη στον κυπριακό «μαύρο χρυσό», αναμένεται να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παραδοσιακά εδέσματα με βάση το χαρούπι, πλούσιες κυπριακές γεύσεις και αυθεντικές πολιτιστικές εμπειρίες.

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς θα είναι η ζωντανή εμφάνιση του γνωστού Έλληνα καλλιτέχνη Ηλία Βρεττού, ο οποίος, μαζί με τη Γεωργία Βρανά και το μουσικό τους σχήμα, θα παρουσιάσουν ένα δυναμικό πρόγραμμα γεμάτο ρυθμό, μελωδίες και διασκέδαση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η 13η Γιορτή Χαρουπιού τελεί υπό τη διοργάνωση του Δήμου Ακάμα και πραγματοποιείται με τη στήριξη του σωματείου Akamas Mandria FC 2025 και της Υπεραγοράς Φίλιππος, προσφέροντας μια βραδιά που ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη ψυχαγωγία και αναδεικνύει τον πλούτο της τοπικής κουλτούρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE