Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Χρίστο - Στα λευκά τον αποχαιρετούν φίλοι του και συγγενείς

Το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Χρίστο - Στα λευκά τον αποχαιρετούν φίλοι του και συγγενείς

Με βαρύ πένθος αποχαιρετά η Αραδίππου τον 19χρονο Χρίστο Χριστάκη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου, λίγες ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο στο Μακένζι, στη Λάρνακα.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 26 Αυγούστου, στις 16:30, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου.

Η οικογένεια, βυθισμένη στον ανείπωτο πόνο της απώλειας, ανακοίνωσε ότι δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Παράλληλα, παρακαλεί όσους παραστούν να φορούν λευκά ρούχα, ενώ αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Ο Χρίστος υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από μέρες νοσηλείας, μετά το δυστύχημα που σημειώθηκε όταν παρασύρθηκε από το όχημα φίλου του σε χώρο στάθμευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE