Εντόπισαν σακουλάκια με κάνναβη σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό - Πέρασαν χειροπέδες σε ανήλικο

Εντόπισαν σακουλάκια με κάνναβη σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό - Πέρασαν χειροπέδες σε ανήλικο

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 17 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, μετά από αξιολόγηση πηλοφοριών, εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα σε ισόγειο χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό, δύο νάιλον σακούλια που περιείχαν συνολικά 105 γραμμάρια περίπου κάνναβης. Από εξετάσεις που έγιναν προέκυψε μαρτυρία εναντίον 17χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή και  συνελήφθη.

Στην κατοχή του 17χρονου εντοπίστηκε επίσης και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό.

Ο ύποπτος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE