Ποια είναι η αγαπημένη κυπριακή σειρά των τηλεθεατών; Δείτε τα χθεσινά νούμερα και θα καταλάβετε

Ποια είναι η αγαπημένη κυπριακή σειρά των τηλεθεατών; Δείτε τα χθεσινά νούμερα και θα καταλάβετε

Μια καλή σειρά πάει καλά σε τηλεθέαση μέχρι να έρθει μια καλύτερη και να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και τις ψηλότερες θέσεις στο βάθρο!

Στην prime time ζώνη, τρία σίριαλ και ένα show έδωσαν μεγάλη «μάχη» με αποτέλεσμα να έχουμε μια ανατροπή, αφού το MEGA κατάφερε να κερδίσει τον ΑΝΤ1. 

Συγκεκριμένα, γράφει το must.com.cy, το «9 Μήνες» κέρδισε με αρκετή διαφορά το Μπρούσκο ενώ στην 3η θέση βρέθηκε το Πέτρινο Ποτάμι του ΡΙΚ και στην 4η το Mr Cyprus. Το 9 μήνες ξεκίνησε με 20,9% και μέχρι την ώρα που «έπαιζαν» απέναντι τα υπόλοιπα έφθασε στους 30,6% ενώ το Μπρούσκο ξεκίνησε με 20,5% και ανέβηκε μέχρι και το 25,8.% 

Το Πέτρινο Ποτάμι του ΡΙΚ άρχισε με 19,7% ενώ λίγο αργότερα ανέβηκε μέχρι το 20,6% αφήνοντας τέταρτο το Mr Cyprus του SIGMA με 8,8% το πιο ψηλό του νούμερο τηλεθέασης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE