ΠΑΡΑ-THEMA

Είναι για να τρελαίνεσαι: Στην Κύπρο δεν έβρισκε ομάδα στην Ελλάδα δεν έχασε ούτε λεπτό!

Είναι για να τρελαίνεσαι: Στην Κύπρο δεν έβρισκε ομάδα στην Ελλάδα δεν έχασε ούτε λεπτό!

Αποτέλεσε ένα από τους καλύτερους αμυντικούς που πέρασαν ποτέ από την Κύπρο. Με τις εμφανίσεις του κατάφερε να πάρει καλές μεταγραφές, έχτισε ένα εξίσου καλό όνομα, ωστόσο στα 34 του έμεινε σχεδόν στα αζήτητα!

Ο Γάλλος με καταγωγή από τη Ρουάντα αμυντικός με την απόδοση του στον Άρη κέρδισε την μεταγραφή του στην ΑΕΛ με τα χρώματα της οποίας  αγωνίστηκε για 6 χρόνια καταγράφοντας περισσότερες από 130 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο λόγος για τον Έντβιν Ουόν που τα τελευταία χρόνια είδε την καριέρα του σημειώνει πτώση και από εκεί που ήταν στα ύψη, βασικός και αναντικατάστατος βρέθηκε μεταξύ «φθοράς και αφθαρσίας» σε Ερμή Αραδίππου και Απόλλωνα. Με την ομάδα της Λεμεσού έπαιξε μόλις σε 10 παιχνίδια πριν μείνει ελεύθερο το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Τότε τα πράγματα έμοιαζαν δύσκολα για τον Ουόν αφού από τη μια η ηλικία του (κοντά στα 35) και η απόδοση του που δεν ήταν ικανοποιητική, τον άφησαν στο περιθώριο και χωρίς ομάδα.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Λεβαδειακός, που πίστεψε ότι ο Γάλλος αμυντικός είχε ακόμα πολλά να δώσει και οι άνθρωποι από τη Λιβαδιά δικαιώθηκαν για την επιλογή τους.

Ο Ουόν είναι βασικός και αναντικατάστατος, ενώ μόνο εκείνος και ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν έχασαν ούτε λεπτό συμμετοχής. O παιχταράς που γνωρίσαμε στα Κυπριακά γήπεδα αποδεικνύει ότι δεν είναι «ξοφλημένος» και ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει ακόμα και τώρα, κοντά στη δύση της καριέρας του.

Όλοι μάλιστα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Έτβιν, αφού είναι από τους κορυφαίους του Λεβαδειακού

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Εντοπίστηκε νεκρός 58χρονος σε χωράφι κάτω από το αυτοκίνητό του

Νεκρός σε χωράφι στην περιοχή Κολοσσίου, εντοπίστηκε 58χρονος τα ξημερώματα σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top