Είναι για να τρελαίνεσαι: Στην Κύπρο δεν έβρισκε ομάδα στην Ελλάδα δεν έχασε ούτε λεπτό!

Είναι για να τρελαίνεσαι: Στην Κύπρο δεν έβρισκε ομάδα στην Ελλάδα δεν έχασε ούτε λεπτό!

Αποτέλεσε ένα από τους καλύτερους αμυντικούς που πέρασαν ποτέ από την Κύπρο. Με τις εμφανίσεις του κατάφερε να πάρει καλές μεταγραφές, έχτισε ένα εξίσου καλό όνομα, ωστόσο στα 34 του έμεινε σχεδόν στα αζήτητα!

Ο Γάλλος με καταγωγή από τη Ρουάντα αμυντικός με την απόδοση του στον Άρη κέρδισε την μεταγραφή του στην ΑΕΛ με τα χρώματα της οποίας  αγωνίστηκε για 6 χρόνια καταγράφοντας περισσότερες από 130 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο λόγος για τον Έντβιν Ουόν που τα τελευταία χρόνια είδε την καριέρα του σημειώνει πτώση και από εκεί που ήταν στα ύψη, βασικός και αναντικατάστατος βρέθηκε μεταξύ «φθοράς και αφθαρσίας» σε Ερμή Αραδίππου και Απόλλωνα. Με την ομάδα της Λεμεσού έπαιξε μόλις σε 10 παιχνίδια πριν μείνει ελεύθερο το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Τότε τα πράγματα έμοιαζαν δύσκολα για τον Ουόν αφού από τη μια η ηλικία του (κοντά στα 35) και η απόδοση του που δεν ήταν ικανοποιητική, τον άφησαν στο περιθώριο και χωρίς ομάδα.

Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Λεβαδειακός, που πίστεψε ότι ο Γάλλος αμυντικός είχε ακόμα πολλά να δώσει και οι άνθρωποι από τη Λιβαδιά δικαιώθηκαν για την επιλογή τους.

Ο Ουόν είναι βασικός και αναντικατάστατος, ενώ μόνο εκείνος και ο Βαγγέλης Μάντζιος δεν έχασαν ούτε λεπτό συμμετοχής. O παιχταράς που γνωρίσαμε στα Κυπριακά γήπεδα αποδεικνύει ότι δεν είναι «ξοφλημένος» και ότι έχει ακόμα πολλά να προσφέρει ακόμα και τώρα, κοντά στη δύση της καριέρας του.

Όλοι μάλιστα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Έτβιν, αφού είναι από τους κορυφαίους του Λεβαδειακού

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE