Στο κελί για οκτώ μέρες οι τρεις νεαροί την ληστεία σε περίπτερο στην Κλήρου

Στο κελί για οκτώ μέρες οι τρεις νεαροί την ληστεία σε περίπτερο στην Κλήρου

Διάταγμα οκταήμερης κράτησης σε τρία άτομα ηλικίας 19, 18 και 15 ετών, τα οποία συνελήφθησαν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας στη Λευκωσία, εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφερόταν ότι στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης ληστείας, η οποία διαπράχθηκε στις 6 Αυγούστου 2025 σε περίπτερο στην περιοχή Κλήρου, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη τριών προσώπων. Πρόκειται για νεαρά άτομα ηλικίας 19, 18 και 15 ετών, τα οποία συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερη αστυνομική ενημέρωση, οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

ΠτΔ: Έφτασε στην Αίγυπτο – «Είμαστε έτοιμοι να συμβάλουμε στην επίτευξη συνθηκών σταθερότητας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αφίχθηκε στο Σαρμ ελ Σέιχ για τη Σύνοδο Κορυφής Ειρήνης, όπου θα υπογραφεί η ιστορική συμφωνία για εκεχειρία στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων.