LIFESTYLE

Γράφουν «αίσχη» για την Χριστιάνα στην Ελλάδα! «Είναι πολύ άτακτη…είχε σχέση με παντρεμένο πολιτικό και ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα»

Γράφουν «αίσχη» για την Χριστιάνα στην Ελλάδα! «Είναι πολύ άτακτη…είχε σχέση με παντρεμένο πολιτικό και ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα»

Ένα δημοσίευμα κυριολεκτικά «βόθρος» γεμάτο ανακρίβειες και ψεύδη αναπαράγεται εδώ και δυο μέρες στα Ελλαδικά ΜΜΕ με πρωταγωνίστρια την «Μενεγάκη της Κύπρου» όπως χαρακτηρίζουν μεταξύ άλλων την όμορφη παρουσιάστρια του «Για Σένα».

Το άρθρο το οποίο «ανέβηκε» από το life.gr και αναπαράχθηκε από έγκυρες εφημερίδες όπως το «Έθνος» η «Ημερησία» και άλλες, είναι γεμάτο με πικάντικες και ψευδείς αποκαλύψεις για την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Ανεξήγητη πάντως παραμένει η αιτία της τόσο έντονης «ενασχόλησης» τους με την Κύπρια παρουσιάστρια, που στο νησί μας τυγχάνει τεράστιας αποδοχής και αναγνώρισης και δεν έχει ποτέ προκαλέσει με την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε τι «αίσχη» γράφουν:

Χαμός γίνεται αυτήν την περίοδο στη Μεγαλόνησο με την πρωτοκλασάτη παρουσιάστριαΧριστιάνα Αριστοτέλους και τα… πάθη της.

Η 32χρονη «Μενεγάκη της Κύπρου», όπως πολλοί την αποκαλούν, φαίνεται πως είναι πολύ άτακτη με το ανδρικό φύλλο, καθώς οι ερωτικοί σύντροφοι που της καταλογίζουν είναι ουκ …ολίγοι.

Μια τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μία γνωστό πολιτικό και μάλιστα παντρεμένο, μία με τον γνωστό Κύπριο σεφ (της ίδιας της της εκπομπής) Γιώργο Ερωτοκρίτου και τώρα με τον διεθνή ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Εφραίμ, του οποίου μάλιστα διέλυσε -όπως ακούγεται- και έναν επικείμενο γάμο!

Φαίνεται μάλιστα πως η νεαρή παρουσιάστρια έχει ιδιαίτερη αδυναμία στους ποδοσφαιριστές, καθώς έχουν κυκλοφορήσει έντονες φήμες πως πριν τον Εφραίμ είχε περάσει δύο έντονα ειδύλλια με άλλον έναν ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, καθώς και άλλο έναν του Απόλλωνα Κύπρου.

Ποια όμως είναι η μπερμπάντισσα Χριστιάνα;

Γεννήθηκε το 1983 και με το που τελείωσε το σχολείο έλαβε μέρος στα καλλιστεία της Κύπρου κερδίζοντας τον τίτλο της Miss Κύπρος 2001, έχοντας λίγα πιο πολλά κιλά πάνω της και σκούρο μαλλί! Λίγο μετά εκπροσώπησε την πατρίδα της στον παγκόσμιο διαγωνισμό Miss World στη Νότιο Αφρική χωρίς να καταφέρει να μπει στην δεκάδα.

Αργότερα, συμμετείχε στο πάνελ του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Ομορφο Κόσμο το πρωί» στο Mega και γρήγορα η φήμη της εκτινάχθηκε στην Κύπρο και εξελίχθηκε σε μια άλλη Μενεγάκη!

Ένα πάντως είναι σίγουρο: Η εν λόγω παρουσιάστρια αν μη τι άλλο ξέρει να παίζει καλά το παιχνίδι των media και να πουλάει την προσωπική της ζωή στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της χώρας. Γι΄αυτό και το μέλλον της διαγράφεται ανθηρό μεν, αμφιβόλου ποιότητας δε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top