Τραγωδία στο «Daleela»: Νεκρός επιβάτης εν πλω – Τι διερευνά η Αστυνομία

Τραγωδία στο «Daleela»: Νεκρός επιβάτης εν πλω – Τι διερευνά η Αστυνομία

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα (27/08) στο πλοίο «Daleela», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο προς Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 06:30, επιβάτης κατέληξε εν πλω.

Το πλοίο κατέπλευσε κανονικά στο Λιμάνι Λεμεσού στις 08:00, όπως προέβλεπε το πρόγραμμα του δρομολογίου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούν εξετάσεις για τις συνθήκες του περιστατικού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια και η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE