Τραγωδία στο «Daleela»: Νεκρός επιβάτης εν πλω – Τι διερευνά η Αστυνομία

Τραγωδία στο «Daleela»: Νεκρός επιβάτης εν πλω – Τι διερευνά η Αστυνομία

Τραγικό περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα (27/08) στο πλοίο «Daleela», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο προς Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 06:30, επιβάτης κατέληξε εν πλω.

Το πλοίο κατέπλευσε κανονικά στο Λιμάνι Λεμεσού στις 08:00, όπως προέβλεπε το πρόγραμμα του δρομολογίου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενεργούν εξετάσεις για τις συνθήκες του περιστατικού.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια και η Αστυνομία διερευνά υπόθεση αφύσικου θανάτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE