ΤΑΚΑΤΑ: Λαμβάνονται έγγραφα - «Το ανακριτικό έργο βρίσκεται σε εξέλιξη»

ΤΑΚΑΤΑ: Λαμβάνονται έγγραφα - «Το ανακριτικό έργο βρίσκεται σε εξέλιξη»

Το ανακριτικό έργο σε ό,τι αφορά τους ΤΑΚΑΤΑ βρίσκεται σε εξέλιξη, ανέφερε, σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου.

Ερωτηθείσα που βρίσκεται το θέμα σχετικά με τους ΤΑΚΑΤΑ, η κ. Λαμπριανίδου είπε ότι «το πόρισμα σχετικά με τους ΤΑΚΑΤΑ έχει μελετηθεί, είμαστε σε πλήρη συνεννόηση με τη Νομική Υπηρεσία σχετικά με την πορεία των ερευνών μας».

«Στο παρόν στάδιο λαμβάνονται έγγραφα και το ανακριτικό έργο βρίσκεται σε εξέλιξη», πρόσθεσε.

Εξάλλου, κληθείσα να σχολιάσει δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» σχετικά τον θάνατο ζεύγους στην πυρκαγιά της Λεμεσού, η κ. Λαμπριανίδου είπε ότι οι έρευνες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

«Αυτή την στιγμή δεν μπορούν να γίνουν οποιεσδήποτε δηλώσεις, καθώς το ανακριτικό έργο δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί», σημείωσε.

Αναφορικά με την υπόθεση του τερματικού στο Βασιλικό, η κ. Λαμπριανίδου είπε ότι η υπόθεση διερευνάται από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία, την οποία βοηθά στο έργο της η Αστυνομία Κύπρου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE