Έτσι κατέρρευσε ο άτυχος 56χρονος στο πλοίο «Daleela» - Τι διερευνά η Αστυνομία

Έτσι κατέρρευσε ο άτυχος 56χρονος στο πλοίο «Daleela» - Τι διερευνά η Αστυνομία

Πανικό και αναστάτωση επικράτησε τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/8) στο πλοίο «Daleela», το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Λεμεσός, όταν επιβάτης 56 ετών άφησε την τελευταία του πνοή λίγα μόλις μίλια πριν δέσει στο κυπριακό λιμάνι.

Ο άτυχος άνδρας, Ελλαδίτης μόνιμος κάτοικος Κύπρου, φέρεται να παραπονέθηκε για έντονο πόνο στο στήθος και κατέρρευσε σε κοινόχρηστο χώρο του πλοίου γύρω στις 6:30 το πρωί.

Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου 20 ναυτικά μίλια από τη Λεμεσό, με αποτέλεσμα μόλις το πλοίο κατέπλευσε, μέλη της Αστυνομίας να ανέβουν στο κατάστρωμα για έρευνες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών, ζητήθηκε ιατρικός εξοπλισμός όπως απινιδωτής και πιεσόμετρο, ωστόσο φαίνεται πως τέτοια μέσα δεν ήταν διαθέσιμα.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού διερευνά την υπόθεση αιφνίδιου θανάτου και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE