Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες αργά το βράδυ - Βρισκόταν στην αυλή κατοικίας – Τι έδειξαν οι εξετάσεις στη σκηνή

Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες αργά το βράδυ - Βρισκόταν στην αυλή κατοικίας – Τι έδειξαν οι εξετάσεις στη σκηνή

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην αυλή κατοικίας 48χρονης στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία, λίγο πριν τις 23:30 χθες το βράδυ [Τετάρτη 27/08], εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησία γυναίκας 48 ετών, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της κατοικίας της ιδιοκτήτριας του, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Τη φωτιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στην περιοχή διενήργησαν εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση, για διενέργεια εξετάσεων το πρωί σήμερα, από Πυροσβεστική Υπηρεσία και Αστυνομία, ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της οικίας της ιδιοκτήτριας, στις Βρυσούλες στην επαρχία Αμμοχώστου.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές στον χώρο της μηχανής. Επιπρόσθετα, από την πυρκαγιά και ζημιές υπέστη η εξωτερική βαφή της οικίας, καθώς κομπρεσσόρος συσκευής κλιματισμού της οικίας. Θα ακολουθήσει διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η σκηνή εξετάστηκε από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, χωρίς ωστόσο να διαφανούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE