Ξέσπασε πυρκαγιά σε υποστατικό στην Λάρνακα - Κατέρρευσε από την θερμότητα - Κάηκαν δεκάδες μπάλες σανού

Ξέσπασε πυρκαγιά σε υποστατικό στην Λάρνακα - Κατέρρευσε από την θερμότητα - Κάηκαν δεκάδες μπάλες σανού

Συνολικά 70 πάλες σανού κάηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τετάρτης σε υποστατικό στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 2.45 χθες το απόγευμα, σε πάλες σανού, που βρίσκονταν σε υπόστεγο στην περιοχή Αραδίππου, ιδιοκτησίας δύο ανδρών ηλικίας 58 και 49 ετών.

Την πυρκαγιά, «από την οποία κάηκαν 70 πάλες σανού, κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν εξετάσεις στη σκηνή».

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά διερευνώνται, από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η κλήση λήφθηκε στις 14:44. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε μεταλλικό υποστατικό στην κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου, το οποίο περιείχε μεγάλο αριθμό από κυλινδρικές μπάλες σανού.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το περιεχόμενο του υποστατικού κάηκε και το υποστατικό κατέρρευσε. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE