Τα πιο Oh la la Χριστούγεννα μόνο στις υπεραγορές Carrefour!!

Τα πιο Oh la la Χριστούγεννα μόνο στις υπεραγορές Carrefour!!

Η Carrefour Κύπρου υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με τις καλύτερες προσφορές, κάνοντας ακόμα πιο απολαυστικό το γιορτινό τραπέζι.

Η Carrefour Κύπρου υποδέχεται τα φετινά  Χριστούγεννα με τις καλύτερες προσφορές, κάνοντας ακόμα πιο απολαυστικό το γιορτινό τραπέζι.

Σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, οι καταναλωτές μπορούν να επωφελούνται από εκπτώσεις έως και 50% σε προϊόντα τροφίμων, αλλά και να προμηθεύονται εντυπωσιακά στολίδια και επώνυμα παιχνίδια. Επιπλέον, οι υπεραγορές Carrefour διοργανώνουν τον πιο «Oh la la» διαγωνισμό «Μάντεψε και κέρδισε», που θα πραγματοποιηθεί από τις 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2016, χαρίζοντας δώρα αξίας χιλιάδων ευρώ. Πραγματοποιώντας αγορές σηματοδοτημένων προϊόντων αξίας €25, οι καταναλωτές θα λαμβάνουν ένα κουπόνι συμμετοχής στο διαγωνισμό, διεκδικώντας 2 οικογενειακά πακέτα για Disneyland Paris, 10 καφετιέρες espresso ILLY FrancisFrancis Y3, 10 φωτογραφικές μηχανές Nikon L840 και 30 δωροεπιταγές των €100.

Παράλληλα, οι υπεραγορές Carrefour θα φιλοξενήσουν τις πιο «Oh la la» χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, στις 22 Δεκεμβρίου στο Carrefour Columbia, στις 23 Δεκεμβρίου στο Carrefour Κάτω Πολεμιδιών, στις 29 Δεκεμβρίου στο κεντρικό Carrefour Λάρνακας και στις 30 Δεκεμβρίου στο Carrefour στην Πάφο.

Η Carrefour Κύπρου φροντίζει και φέτος για τα πιο «Oh la la» Χριστούγεννα, με τις καλύτερες εορταστικές προσφορές, για τους καταναλωτές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

«Επίθεση» Νικόλα Παπαδόπουλου σε ΠτΔ για GSI - «Επιτέλους πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του»

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης και του υπουργού οικονομικών, για τον τρόπο που χειρίζονται το θέμα της ηλεκτρικής διασύνδεσης, διατύπωσε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE