Nαυαγοσώστης έσωσε 4χρονο αγόρι από πνιγμό σε παραλία της Χαλκιδικής – Συνελήφθη ο πατέρας του

Nαυαγοσώστης έσωσε 4χρονο αγόρι από πνιγμό σε παραλία της Χαλκιδικής – Συνελήφθη ο πατέρας του

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην παραλία Καλλιθέα στη Χαλκιδική, όταν ένα 4χρονο αγοράκι από τη Σερβία κινδύνεψε να πνιγεί.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, στον 4χρονο αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας, διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο στη Χαλκιδική για νοσηλεία.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού συνελήφθη από άνδρες του Β’ Λιμενικού Τμήματος Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Αντιμετωπίζει την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο κατά παράβαση του άρθρου 306 του Ποινικού Κώδικα.

Πηγή: ertnews.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE