ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανατροπή στο φόνο της Ρόσκα: Aρνητικά τα αποτελέσματα DNA - Αθώoς ο γυμναστής;

Ανατροπή στο φόνο της Ρόσκα: Aρνητικά τα αποτελέσματα DNA - Αθώoς ο γυμναστής;

Δεν απομονώθηκε γενετικό υλικό κανενός υπόπτου από το διαμέρισμα της 36χρονης Μολδαβής Ντανιέλας Ρόσκα, όπου διαπράχθηκε το άγριο φονικό της κοπέλας τη νύχτα μεταξύ 31ηςΟκτωβρίου και 1ης Νοεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με το larnakaonline, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας ενημερώθηκαν από το Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας ότι τ’ ανεπίσημα αποτελέσματα από τις επιστημονικές εξετάσεις των τεκμηρίων που παρελήφθησαν από την σκηνή του εγκλήματος, στο διαμέρισμα της οδού Τουζ Χανέ (περιοχή Μακένζι), είναι αρνητικά και δεν υποδεικνύουν κανέναν ύποπτο...

Ως εκ τούτου, η αστυνομία, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε συλλάβει ως ύποπτο τον 34χρονο γυμναστή  Α. Α., που ήταν το πρόσωπο που απέστειλε το βράδυ του φόνου μηνύματα αισχρού περιεχομένου στο θύμα μέσω κάρτας κινητής τηλεφωνίας, είναι υποχρεωμένη πια να στρέψει τις έρευνες και ανακρίσεις της προς άλλη κατεύθυνση.

Ο γυμναστής αφέθηκε ελεύθερος από το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, αφού δεν προέκυψαν επαρκή στοιχεία εναντίον του. Από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στο έγκλημα. Με δεδομένο ότι τ’ αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων στα τεκμήρια τα οποία εντοπίστηκαν στο διαμέρισμα της 36χρονης κοπέλας (κηλίδες αίματος και άλλα) δεν «φωτογραφίζουν» κάποιον ύποπτο, αυξάνονται οι πιθανότητες το έγκλημα αυτό να παραμείνει ανεξιχνίαστο και ο δολοφόνος της Ντανιέλας, ο οποίος την κτύπησε με μανία μέχρι θανάτου και την έδεσε πισθάγκωνα, να μείνει ασύλληπτος. Ασφαλείς πληροφορίες  μας αναφέρουν ότι οι εξετάσεις του ΤΑΕ Λάρνακας στρέφονται πλέον προς την κατεύθυνση της... πολυτάραχης ζωής της Ντανιέλας, η οποία τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στην Κύπρο και είχε μια πολύ έντονη ζωή.

Διατηρούσε παράλληλους ερωτικούς δεσμούς με διάφορα πρόσωπα, τα οποία ουσιαστικά την συντηρούσαν οικονομικά, διότι η ίδια δεν εργαζόταν και δεν είχε άλλα εισοδήματα. Τα πιο πάνω προκύπτουν από τις καταθέσεις που έδωσαν στο ΤΑΕ Λάρνακας διάφορα πρόσωπα που γνώριζαν ή σχετίζονταν με οποιονδήποτε τρόπο με την 36χρονη γοητευτική Μολδαβή...

Τα εξαφάνισε όλα!

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά και από τ’ αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων προκύπτει ότι ο δράστης του φόνου ενήργησε μ’ «επαγγελματικό» τρόπο, αφού φρόντισε μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε να μην αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Προκύπτει, επίσης, ότι εκτός από τις συσκευές τηλεφώνου του θύματος, φρόντισε να εξαφανίσει από το διαμέρισμα και άλλα προσωπικά αντικείμενα της Ντανιέλας, τα οποία ενδεχομένως να τον «φωτογράφιζαν».

Να σημειωθεί, ότι από τη σκηνή παρελήφθη και απεστάλη για εξέταση στο Δικανικό Εργαστήριο Ηλεκτρονικών Δεδομένων του Αρχηγείου Αστυνομίας ο ηλεκτρονικός υπολογιστής του θύματος, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και αριθμός USB, στα οποία φυλαγόταν το βιωματικό ημερολόγιο του θύματος. Ωστόσο, ούτε από τις πιο πάνω εξετάσεις έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής επαρκή στοιχεία που να φανερώνουν το δράστη.

larnakaonline

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top