Νέα απάτη με πληρωμή διδάκτρων σε ιδιωτικά πανεπιστήμια - Πώς προσπαθούν να σας ξεγελάσουν

Νέα απάτη με πληρωμή διδάκτρων σε ιδιωτικά πανεπιστήμια - Πώς προσπαθούν να σας ξεγελάσουν

Για νέα απάτη προειδοποιεί η Αστυνομία Κύπρου με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα. 

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει λάβει αριθμό καταγγελιών τόσο από εκπαιδευτικά ιδρύματα, (ιδιωτικά πανεπιστήμια) όσο και από πολίτες, ότι έχουν σταλεί μαζικά μηνύματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε μεγάλο αριθμό φοιτητών που φοιτούν σε διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κύπρο.

Τα εν λόγω μηνύματα τους ενημερώνουν για υπόλοιπο πληρωμής διδάκτρων και τους παραπέμπουν σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς για πληρωμή, πρακτική η οποία δεν συνηθίζεται από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα (ιδιωτικά πανεπιστήμια).

Καλούνται οι παραλήπτες τέτοιων μηνυμάτων να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, να μην προβαίνουν σε οποιεσδήποτε πληρωμές και να ενημερώσουν σχετικά το εκπαιδευτικό τους ίδρυμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE