Συνεχίζεται η ταλαιπωρια για χιλιάδες κάτοικους της Λευκωσίας που παραμένουν χωρίς νερό - Τι να κάνουν όσοι επηρεάζονται

Συνεχίζεται η ταλαιπωρια για χιλιάδες κάτοικους της Λευκωσίας που παραμένουν χωρίς νερό - Τι να κάνουν όσοι επηρεάζονται

Προβλήματα υδροδότησης εξακολουθούν να παρουσιάζουν κάποιες περιοχές της ευρύτερης περιοχής Λευκωσίας, πέντε μέρες μετά τη βλάβη στον αγωγό τροφοδότησης του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων.

Ενώ οι εργασίες σύνδεσης που αφορούσαν το καινούριο έργο Βασιλικού - Λευκωσίας άρχισαν στις 26 και ολοκληρώθηκαν στις 27 Αυγούστου υπήρξε βλάβη στον αγωγό τροφοδότησης του Τμήματος, με αποτέλεσμα να προκληθεί ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα.

Παρά το γεγονός ότι η βλάβη επιδιορθώθηκε και η υδροδότηση των περιοχών Λακατάμιας, Ανθούπολης, Δευτεράς, Ανάγυιας και Εργατών έχει επανέλθει, κάποια υποστατικά εξακολουθούν να μην έχουν τρεχούμενο νερό.

Σε δηλώσεις στο ΡΙΚ, ο Γενικός Διευθυντής του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Παρμακλής, ανέφερε ότι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, λόγω παρατεταμένης έλλειψης νερού από το δίκτυο, ορισμένες υδατοδεξαμενές έχουν αδειάσει εντελώς και χρειάζεται χρόνος να ξαναγεμίσουν.

Τα πιεστικά συστήματα κάποιων υποστατικών έχουν απορρυθμιστεί με αποτέλεσμα το νερό να μη φτάνει από το ντεπόζιτο στις βρύσες.

Ο κ. Παρμακλής κάλεσε όσους πολίτες επηρεάζονται να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 77771090.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.