Σ’ αρέσουν τα ταξίδια; Ποτέ δεν είναι αργά για ένα τριήμερο τον Σεπτέμβρη – Πτήσεις της Ryanair από 30€ με επιστροφή

Σ’ αρέσουν τα ταξίδια; Ποτέ δεν είναι αργά για ένα τριήμερο τον Σεπτέμβρη – Πτήσεις της Ryanair από 30€ με επιστροφή

Ο Αύγουστος φεύγει και παίρνει μαζί του και το καλοκαίρι, κάτι που για τους περισσότερους σημαίνει πως οι διακοπές τελείωσαν.

Ποιος είπε όμως ότι διακοπές κάνουμε μόνο το καλοκαίρι;

Όταν υπάρχει καλή διάθεση και σ’ αρέσουν τα ταξίδια τότε πάντα είναι μια μικρή ευκαιρία για απόδραση και μίνι διακοπές.

Ευκαιρία, λοιπόν, να προγραμματίσεις ένα ταξιδάκι στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο!

Στο site της Ryanair μπορείτε να βρείτε για το Σεπτέμβριο ναύλους από μόλις 32€ από Πάφο με επιστροφή!

Οι παραπάνω τιμές δεν αφορούν επίσημη προσφορά της εταιρίας, αλλά ναύλους που μπορείτε να εντοπίσετε μέσω του low fare calendar. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και ισχύουν τη στιγμή της δημοσίευσης αυτού του άρθρου (31 Aυγούστου). Να θυμάστε επίσης ότι οι ναύλοι αυτοί ισχύουν για συγκεκριμένες πτήσεις κι όχι για όλες τις πτήσεις αυτών των προορισμών.

Εμείς έχουμε ρυθμίσει το ημερολόγιο για ταξίδια από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, για να βγάλει επιλογές τριημέρων για όλο τον Σεπτέμβρη. Αυτό όμως, μπορείτε να το αλλάξετε πολύ εύκολα από την σχετική μπάρα αναζήτησης.

Δείτε παρακάτω τους προορισμούς από Πάφο:

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Εξηγεί η Ολγκίν: Μήνυμα από Τουρκία έλαβε από «πρέσβη» στα κατεχόμενα - «Το εξήγησα στον ΠτΔ»

Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δήλωσε την Τετάρτη μετά από συνάντησή της με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, ότι συνάντησε τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα για να λάβει μήνυμα που της απεστάληκε από την Αγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE