Επίθεση σκύλου σε κοριτσάκι: Ποια η κατάσταση υγείας του παιδιού – Άγνωστο ακόμα εάν ο σκύλος εμπίπτει σε απαγορευμένες ράτσες

Επίθεση σκύλου σε κοριτσάκι: Ποια η κατάσταση υγείας του παιδιού – Άγνωστο ακόμα εάν ο σκύλος εμπίπτει σε απαγορευμένες ράτσες

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες Κυριακή (31/8) στους καταρράκτες στο Φοινί, όταν σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι ηλικίας 2 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι έφερε πολλαπλά θραυστικά τραύματα κυρίως στα ποδιά στα οποία έγινε συρραφή.

Το κοριτσάκι θα παραμείνει για λίγες μέρες για νοσηλεία λαμβάνοντας αντιβίωση με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σκύλος μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο σκύλων και εξετάστηκε σήμερα από λειτουργό των κτηνιατρικών υπηρεσιών χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει στο παρόν στάδιο εάν εμπίπτει στην απαγορευμένες ράτσες σκύλων.

Όσο αφορά την κηδεμόνα του σκύλου, πρόκειται για 24χρονη η οποία συνελήφθη χθες και αναμένεται να ανακριθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός σταθμός Πλατρών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έτσι απαντά στις φήμες περί ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έτσι απαντά στις φήμες περί ανασχηματισμού

Σχολιάζοντας τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ενδεχόμενου ανασχηματισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάτι να προσθέσει επί του θέματος, απορρίπτοντας παράλληλα τις φήμες περί δυστοκίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE