Επίθεση σκύλου σε κοριτσάκι: Ποια η κατάσταση υγείας του παιδιού – Άγνωστο ακόμα εάν ο σκύλος εμπίπτει σε απαγορευμένες ράτσες

Επίθεση σκύλου σε κοριτσάκι: Ποια η κατάσταση υγείας του παιδιού – Άγνωστο ακόμα εάν ο σκύλος εμπίπτει σε απαγορευμένες ράτσες

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε χθες Κυριακή (31/8) στους καταρράκτες στο Φοινί, όταν σκύλος επιτέθηκε σε κοριτσάκι ηλικίας 2 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κοριτσάκι έφερε πολλαπλά θραυστικά τραύματα κυρίως στα ποδιά στα οποία έγινε συρραφή.

Το κοριτσάκι θα παραμείνει για λίγες μέρες για νοσηλεία λαμβάνοντας αντιβίωση με την κατάσταση της υγείας του να είναι εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σκύλος μεταφέρθηκε σε ξενοδοχείο σκύλων και εξετάστηκε σήμερα από λειτουργό των κτηνιατρικών υπηρεσιών χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει στο παρόν στάδιο εάν εμπίπτει στην απαγορευμένες ράτσες σκύλων.

Όσο αφορά την κηδεμόνα του σκύλου, πρόκειται για 24χρονη η οποία συνελήφθη χθες και αναμένεται να ανακριθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Ο Αστυνομικός σταθμός Πλατρών συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.