Δρομοκαΐτειο: Ασθενής επιχείρησε να διαφύγει και τραυματίστηκε πηδώντας από μάντρα

Δρομοκαΐτειο: Ασθενής επιχείρησε να διαφύγει και τραυματίστηκε πηδώντας από μάντρα

Ένας 54χρονος ο οποίος βρισκόταν υπό νοσηλεία στο Δρομοκαϊτειο, προσπάθησε να διαφύγει από τις εγκαταστάσεις του ιδρύματος, επιχειρώντας να πηδήξει από την περίφραξη προς την πλευρά της Αγίας Βαρβάρας.

Ο άνδρας έπεσε από ύψος περίπου 2 - 2,5 μέτρων και είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Έχει τις αισθήσεις του αλλά θα εκτιμηθεί από τους γιατρούς του ψυχιατρείου αν χρειάζεται νοσηλεία σε γενικό νοσοκομείο.

Κάτοικοι της περιοχής που τον εντόπισαν ειδοποίησαν άμεσα την πυροσβεστική. Στο Δρομοκαΐτειο διαπιστώθηκε η απουσία του ασθενούς μετά την κλήση προς την πυροσβεστική.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος μετά τη συζήτηση με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό»

Μετά τα όσα συζήτησε με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν κατά τη σημερινή τους συνάντηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία, ελπίζοντας αυτή η αισιοδοξία να μετουσιωθεί σε θετικά αποτελέσματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE