Υπ. Εργασίας για ΑΤΑ: Ραντεβού με κοινωνικούς εταίρους εντός των επόμενων ημερών – Αναλυτική τοποθέτηση την επόμενη εβδομάδα

Υπ. Εργασίας για ΑΤΑ: Ραντεβού με κοινωνικούς εταίρους εντός των επόμενων ημερών – Αναλυτική τοποθέτηση την επόμενη εβδομάδα

Σε δηλώσεις προχώρησε αναφορικά με την ΑΤΑ ο υπουργός Εργασίας Γιάννη Παναγιώτου μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο κυβερνητικός σχεδιασμός για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας περιλαμβάνει την ανάπτυξη του θεσμού της ΑΤΑ για την προστασία των μισθών.

Περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό η μόνιμη συμφωνία για την ΑΤΑ με τη συνεισφορά των συντεχνιών και τον εργοδοτικών συνδέσμων εντός 2025.

Συνεχίζονται οι εντατικές προσπάθειές για συγκλίσεις και προγραμματίστηκαν συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους εντός των επόμενων ημερών.

Η προσήλωση της Κυβέρνησης στον κοινωνικό διάλογο δεν αναιρεί την προσήλωση στη συνέπεια των εταίρων στον διάλογο.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα τοποθετηθώ αναλυτικά για τις εξελίξεις και τα επόμενα βήματα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE