«Συνέλαβαν» έναν από τους δικηγόρους των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα

«Συνέλαβαν» έναν από τους δικηγόρους των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα

Σε μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση των 5 Ελληνοκυπρίων που κρατούνται παράνομα στα κατεχόμενα, η «αστυνομία» στο κατεχόμενο Τρίκωμο «συνέλαβε» τον δικηγόρο τους. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής «Özgür Gazete Kıbrıs», η «αστυνομία» του Τρικώμου προχώρησε στη «σύλληψη» του δικηγόρου Μουράτ Μετίν Χακκί, στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση των πέντε.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο κ. Χακκί ήταν ο δικηγόρος που χειριζόταν τις υποθέσεις των πέντε Ελληνοκυπρίων σχετικά με τις πληροφορίες που αφορούν τις περιουσίες τους στα κατεχόμενα.

Υπενθυμίζεται ότι οι πέντε Ε/κ, που «συνελήφθησαν» στις 19 Ιουλίου, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για «παράνομη είσοδο σε περιουσία» και «πρόκληση δημόσιας όχλησης». Παράλληλα, κατηγορούνται και για «παραβίαση του νόμου περί προστασίας του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων», υπόθεση για την οποία δεν έχει ακόμη προετοιμαστεί ο σχετικός φάκελος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Ιράν – Ισραήλ – ΗΠΑ: Ο πόλεμος μαίνεται, τα τάνκερ καίγονται και οι απειλές συνεχίζονται

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE