Θα μπορούσε να είχε γίνει τραγωδία: Προκάλεσε ατύχημα - 33χρονη συνελήφθη με αλκοτέστ-ρεκόρ

Θα μπορούσε να είχε γίνει τραγωδία: Προκάλεσε ατύχημα - 33χρονη συνελήφθη με αλκοτέστ-ρεκόρ

Σήμερα και γύρω στις 9:20 το πρωί, ενώ 33χρονη οδηγούσε το όχημα της στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Άγιο Τύχωνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλευρικά με φορτηγό όχημα. 

Από την σύγκρουση, δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ τα οχήματα υπέστησαν ελαφριές ζημιές. Στο σημείο, μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε η 33χρονη, αυτή εντοπίστηκε θετική με ένδειξη 182μg% αντί 22μg%, που είναι το επιτρεπόμενο από το νόμο όριο.

Ακολούθως αυτή, μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 148μg% αντί 22μg%. Η 33χρονη, συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση. 

Η Τροχαία Λεμεσού, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η νέα προσπάθεια του ΓΓ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει» - Το παρασκήνιο για Νεκρή Ζώνη και Αλ Σαράα

Η νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό έχει ήδη ξεκινήσει από τις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE