Θα μπορούσε να είχε γίνει τραγωδία: Προκάλεσε ατύχημα - 33χρονη συνελήφθη με αλκοτέστ-ρεκόρ

Θα μπορούσε να είχε γίνει τραγωδία: Προκάλεσε ατύχημα - 33χρονη συνελήφθη με αλκοτέστ-ρεκόρ

Σήμερα και γύρω στις 9:20 το πρωί, ενώ 33χρονη οδηγούσε το όχημα της στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον Άγιο Τύχωνα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλευρικά με φορτηγό όχημα. 

Από την σύγκρουση, δεν υπήρξε οποιοσδήποτε τραυματισμός, ενώ τα οχήματα υπέστησαν ελαφριές ζημιές. Στο σημείο, μετέβησαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης στον οποίο υποβλήθηκε η 33χρονη, αυτή εντοπίστηκε θετική με ένδειξη 182μg% αντί 22μg%, που είναι το επιτρεπόμενο από το νόμο όριο.

Ακολούθως αυτή, μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λεμεσού, όπου υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 148μg% αντί 22μg%. Η 33χρονη, συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση. 

Η Τροχαία Λεμεσού, συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

LIVE: Το Ισραήλ βομβάρδισε εγκαταστάσεις πετρελαίου στο Ιράν - «Η Τεχεράνη δεν είναι ακόμα έτοιμη να τερματίσει τον πόλεμο»

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE