Συλλυπητήρια Χριστοδουλίδη στον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας για τον εκτροχιασμό του Gloria στη Λισαβόνα

Συλλυπητήρια Χριστοδουλίδη στον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας για τον εκτροχιασμό του Gloria στη Λισαβόνα

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς τον Πρωθυπουργό της Πορτογαλίας, Λουίς Μοντενέγκρο, και τον λαό της χώρας, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά το τραγικό δυστύχημα με τον εκτροχιασμό του τελεφερίκ Gloria στη Λισαβόνα.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε:
«Εκφράζω τα πιο βαθιά μου συλλυπητήρια προς τον @LMontenegro_PT και τον λαό της Πορτογαλίας για τον τραγικό εκτροχιασμό του τελεφερίκ Gloria στη Λισαβόνα. Οι σκέψεις μας είναι με τα θύματα, τις οικογένειές τους και όλους όσοι επηρεάστηκαν, καθώς στεκόμαστε αλληλέγγυοι με την Πορτογαλία».

Το δυστύχημα έχει προκαλέσει θλίψη διεθνώς, με ηγέτες χωρών της Ευρώπης να εκφράζουν τη συμπαράστασή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE