Καταβάλλονται αποζημιώσεις 44 εκατομμυρίων σε χιλιάδες κουρεμένους καταθέτες

Καταβάλλονται αποζημιώσεις 44 εκατομμυρίων σε χιλιάδες κουρεμένους καταθέτες

Σήμερα καταβάλλονται αποζημιώσεις ύψους περίπου 44,36 εκατομμυρίων ευρώ σε 4.524 κουρεμένους καταθέτες και κατόχους αξιογράφων, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο πλαίσιο της Ενημέρωσης στην οποία προέβη σήμερα προς τα ΜΜΕ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Όπως είπε ο κ. Λετυμπιώτης, «ήδη, έχουν τροχοδρομηθεί οι καταβολές των ποσών προς την Κεντρική Τράπεζα. Η καταβολή των ποσών δεν είναι απλώς μια τεχνική διαδικασία, είναι μια σαφής ένδειξη της πολιτικής βούλησης και της συνέπειας με την οποία η Κυβέρνηση υλοποιεί τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και στηρίζει στην πράξη τους πολίτες που επλήγησαν.

Η διαδικασία συνεχίζεται απρόσκοπτα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, ώστε όλοι οι δικαιούχοι που έχουν επιβεβαιώσει τα ποσά τους να λάβουν την αποζημίωση που δικαιούνται.  Παράλληλα, καλούμε όσους δεν έχουν ακόμη δηλώσει τα στοιχεία τους στην ηλεκτρονική πλατφόρμα να το πράξουν άμεσα, ώστε να επιβεβαιωθούν τα χρήματα που έχασαν λόγω του κουρέματος του 2013».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

VIDEO - Ο Αβέρωφ Νεοφύτου στο «T»: Ο άνθρωπος πίσω από τον πολιτικό – Μιλά με ειλικρίνεια για λάθη, κάνει αυτοκριτική και αποκαλύπτει για τις Προεδρικές του 2028

Σε μια συνέντευξη διαφορετική από κάθε άλλη, ο τέως πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, υποδέχεται το ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου στο κτήμα του στην Αργάκα, μακριά από τα φώτα της πολιτικής καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE