Καταναλωτές προσοχή: Αποσύρθηκε βιοκτόνο από την αγορά - Τι πρέπει να κάνετε αν το έχετε - Δείτε φωτογραφία

Καταναλωτές προσοχή: Αποσύρθηκε βιοκτόνο από την αγορά - Τι πρέπει να κάνετε αν το έχετε - Δείτε φωτογραφία

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα κράτη μέλη ότι στην Ευρώπη έχει εντοπισθεί και αποσυρθεί το βιοκτόνο προϊόν, το οποίο παρατίθεται πιο κάτω.

Για το εν λόγω προϊόν δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής του. Για τον λόγο αυτό, και παρόλο που το συγκεκριμένο προϊόν δεν είναι αδειοδοτημένο στην Κυπριακή Δημοκρατία, το Τμήμα Γεωργίας διεξάγει σχετική έρευνα για τον εντοπισμό του στην αγορά.

Το κοινό καλείται, σε περίπτωση που έχει στην κατοχή του το εν λόγω προϊόν, να διακόψει άμεσα τη χρήση του. Επιπλέον, σε περίπτωση εντοπισμού του στην αγορά, παρακαλείται όπως υπάρξει άμεση επικοινωνία με το Τμήμα Γεωργίας στα τηλέφωνα 22408633 ή 22408550.

Δείτε το προϊόν εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.