Ορόκλινη: Εμφανίστηκαν πετρελαιοκηλίδες στο παραλιακό μέτωπο - Δείτε φωτογραφίες

Ορόκλινη: Εμφανίστηκαν πετρελαιοκηλίδες στο παραλιακό μέτωπο - Δείτε φωτογραφίες

Πετρελαιοκηλίδες εμφανίστηκαν το πρωί της Παρασκευής (5/09) στο παραλιακό μέτωπο της Ορόκλινης, παρά το ξενοδοχείο Lebay, προκαλώντας κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Ορόκλινης Νεόφυτο Φακοντή, ξεκίνησαν οι διαδικασίες ώστε να αποκαλυφθεί η πηγή προέλευσης των πετρελαιοκηλίδων, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησαν συντονισμένες προσπάθειες για καθαρισμό της αμμουδιάς και του νερού της θάλασσας.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.