Αμαλιάδα: Από ασφυξία πέθανε ο Παναγιωτάκης - Τι αναφέρει το πόρισμα «φωτιά»

Αμαλιάδα: Από ασφυξία πέθανε ο Παναγιωτάκης - Τι αναφέρει το πόρισμα «φωτιά»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του μικρού Παναγιωτάκη καθώς το πόρισμα της τριμελούς επιτροπής ιατροδικαστών κατέληξε στο συμπέρασμα πως το παιδί κατέληξε λόγω ασφυξίας.

Σύμφωνα με ΣΚΑΪ, οι ιατροδικαστές Νίκος Καρακούκης, Νικόλαος Καλόγριας και Ελένη Καλύβα, αποκλείουν τα παθολογικά αίτια καθώς και τη δηλητηρίαση του παιδιού και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η «ασφυξία προβάλλει ως η πλέον συμβατή με τα ευρήματα αιτία θανάτου του Παναγιώτη».

Συγκεκριμένα, το πόρισμα αναφέρει:
«Η Ιογενής λοίμωξη αναπνευστικού και γαστρεντερικού ως αιτία θανάτου του βρέφους Παναγιώτη (…)ουδόλως επιβεβαιώνεται. Με δεδομένο ότι από τον λοιπό νεκροψιακό και νεκροτομικό έλεγχο δεν διαπιστώθηκαν παθολογικά ευρήματα που να στοιχειοθετούν παθολογική αίτια θανάτου, ο παθολογικός μηχανισμός θανάτου του βρέφους ουδόλως επιβεβαιώνεται. Επίσης έχει αποκλειστεί τόσο η δηλητηρίαση, με βάση την τοξικολογική έκθεση που μας ετεθεί υπόψιν, όσο και ο θάνατος από μηχανικά, ηλεκτρικά και λοιπά αιτία, σύμφωνα με τα νεκροψίακά και νεκροτομικά ευρήματα που μας ετέθησαν υπόψη….

Ως εκτούτου με βάση όλα τα ανωτέρω εκτεθέντα δεν επιβεβαιώθηκε ουδεμία παθολογική αίτια θανάτου και η ασφυξία προβάλλει ως η πλέον συμβατή με τα ευρήματα αιτία θανάτου του Παναγιώτη (…)».

Σημειώνεται πως βασική ύποπτη για τον θάνατο του μικρού Παναγιωτάκη είναι η προφυλακισμένη Ειρήνη Μουρτζούκου, που ομολόγησε τις δολοφονίες 4 βρεφών, όχι όμως και του μικρού Παναγιωτάκη, ο οποίος κατέληξε στο σπίτι του, ενώ ήταν από υπό την φροντίδα της 25χρονης.

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE