Κι όμως ελληνικό παγωτό κερδίζει τα διεθνή βραβεία - Δείτε φωτογραφία

Κι όμως ελληνικό παγωτό κερδίζει τα διεθνή βραβεία - Δείτε φωτογραφία

Άλλη μία χρονιά που η ελληνική εταιρία παγωτών Kayak διακρίνεται με 2 μοναδικές γεύσεις, στο διεθνή γαστρονομικό διαγωνισμό τροφίμων Great Taste Awards, φτάνοντας τα 19 βραβεία!

Το παγωτό Κρέμα με ελληνικό φιστίκι, ανθότυρο και σύκο, δικαίως απέσπασε 2 χρυσά αστέρια από την καταξιωμένη επιτροπή. Πρόκειται για μία γεύση όπου προσφέρει την απόλυτη ελληνική εμπειρία θυμίζοντας ότι 3 υλικά είναι αρκετά για να απογειώσουν την επιθυμία για ελληνικό & ποιοτικό παγωτό.

x

Μεγάλη διάκριση και για το παγωτό Panettone που απέσπασε 2 χρυσά αστέρια. Δεν είναι απλώς μία εποχική γεύση, είναι μια πολυδιάστατη εμπειρία, που συνδυάζει μοναδικά σε κάθε κουταλιά, τα κομμάτια πανετόνε με την βελούδινη και πλούσια γεύση των ζαχαρωμένων φρούτων.

Επισκεφτείτε το συντομότερο μία Kayak Boutique https://kayak.gr/katastimata/ για να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας, με τις μοναδικές βραβευμένες γεύσεις μας.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE