Σοκ από καυγά μεταξύ μαθητριών – Κάτω των 14 ετών οι εμπλεκόμενοι - Τραβούσαν μαλλιά και έδιναν χαστούκια – Τι διερευνά η Αστυνομία

Σοκ από καυγά μεταξύ μαθητριών – Κάτω των 14 ετών οι εμπλεκόμενοι - Τραβούσαν μαλλιά και έδιναν χαστούκια – Τι διερευνά η Αστυνομία

Αποτροπιασμό και ανησυχία προκαλεί νέο περιστατικό νεανικής βίας, αυτή τη φορά μεταξύ κοριτσιών που πιάστηκαν στα χέρια.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου όταν έφηβες επιτέθηκαν σε μια συνομήλική τους, μπροστά σε άλλους ανήλικους που κατέγραψαν σε βίντεο όσα εξελίχθηκαν, από κλωτσιές μέχρι τράβηγμα μαλλιών και χαστούκια.

Το βίντεο βρίσκεται στην κατοχή των Αρχών. Η νεαρή, θύμα της επίθεσης, μαζί με τους γονείς της έχει υποβάλει σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι», η εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, ανέφερε ότι υπάρχει καταγγελία και διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμιας. «Πρόκειται για παιδιά κάτω των 14 ετών που δεν έχουν καν ποινική ευθύνη σύμφωνα με τη νομοθεσία και ακολουθούνται άλλες ενέργειες. Γίνεται προσπάθεια να εντοπιστούν και άλλα άτομα που ήταν στο βίντεο και για σκοπούς μαρτυρίας».

Πρόσθεσε ότι ναι μεν δεν είναι ένα καινούργιο φαινόμενο αλλά δε, τα πράγματα έχουν χειροτερέψει. «Βλέπουμε πλέον αντί αυτοί που βλέπουν να αντιδρούν και να επεμβαίνουν, να παίρνουν με ευκολία στα χέρια το κινητό και να τραβάνε απλά βίντεο», κατέληξε η Κυριακή Λαμπριανίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE