Στη γειτονιά των αγγέλων η Άννα Χατζηλοΐζου - Ήταν μόλις 24 ετών - Δείτε φωτογραφία

Στη γειτονιά των αγγέλων η Άννα Χατζηλοΐζου - Ήταν μόλις 24 ετών - Δείτε φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους και σε όλους όσοι την γνώρισαν και την αγάπησαν σκόρπισε ο θάνατος της 24χρονης Άννας Χατζηλοΐζου,

Όπως ανέφερε το Κοινοτικό Συμβούλιο Πεδουλά, «με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας Άννας Χατζηλοΐζου, ετών 24, κόρης του Γιάννου και της Έφης Χατζηλοΐζου, ιδιοκτητών του εστιατορίου/ξενοδοχείου Two Flowers στον Πεδουλά».

«Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Πεδουλά εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια της εκλιπούσης», αναφέρει καταληκτικά.

Σημειώνεται ότι λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE