Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησής του άφησαν... μουστάκι!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησής του άφησαν... μουστάκι!

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησής του άφησαν... μουστάκι!

Ο λόγος κρύβεται στο ότι συμμετέχουν στην παγκόσμια εκστρατεία κατά του καρκίνου του προστάτη που γίνεται κάθε Νοέμβρη και θέλει τους άντρες να αφήνουν για το μήνα αυτό το μουστάκι τους αξύριστο. 

Η καμπάνια αυτή, κατά του καρκίνου του προστάτη, ονομάζεται «Movember» (παράφραση του November=Νοέμβριος με το συνθετικό movement=κίνημα). 

Τόσο ο κ. Αναστασιάδης, όσο και οι υπουργοί της κυπριακής κυβέρνησης που συμμετέχουν στην εκστρατεία φωτογραφήθηκαν με ψεύτικο «μουστάκι» για να μεταδώσουν το μήνυμά τους, εκτός όμως από τον υπουργό Υγείας Γ. Παμπορίδη, που έχει αφήσει πραγματικό!

Μάλιστα, θα το ξυρίσει σε ειδική τελετή που οργανώνεται από τη ζυθοποιεία ΚΕΟ με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του προστάτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Έρχονται εξελίξεις για την υπόθεση «Σάντη» - Ενημερώνεται από τον Φυτιρή το Υπουργικό

Εξελίξεις αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντη». Η ανακριτική ομάδα του Αρχηγείου Αστυνομίας συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων από όλα τα πρόσωπα ενδιαφέροντος είτε που αναφέρονται στα μηνύματα είτε που σχετίζονται με αυτά.

BEST OF TOTHEMAONLINE