Διαγωνιζόμενη του Star Κύπρος ξεσπά και καταγγέλλει: «Δέχομαι απειλές καθημερινά - Είναι απάνθρωπο»

Διαγωνιζόμενη του Star Κύπρος ξεσπά και καταγγέλλει: «Δέχομαι απειλές καθημερινά - Είναι απάνθρωπο»

Απειλές, αποκαλύπτει ότι δέχεται καθημερινά με κάθε τρόπο η Ήλιάνα Αντωνίου. «Είναι απάνθρωπο και απαράδεχτο» δήλωνει μέσα απο μια ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook να γίνεται θύμα απειλών.

Της Έλενας Τσιακούπη

Σχολιάζει ότι θα έπρεπε ο κόσμος να ασχολείται με όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στον πάγκόσμιο σκηνικό και όχι με τα καλλιστεία και με την δική της κριτική και άποψη.

Ενώ στην συνέχεια καρφώνει τα κανάλια λέγοντας «αξίζει να κρεμάζεις έναν άνθρωπο για τα νούμερα της τηλεθέασής;»

Πρόκειται για την υποψήφια Ελιάνα Αντωνίου η οποία δήλωσε δημόσια την δυσαρέσκεια της για τον τίτλο της Σταρ Κύπρου, Μαρία Μοράρου, χαρακτηρίζοντας ότι πήρε τον τίτλο με μέσο , ισχυριζόμενη ότι άκουσε την Σταρ Κύπρος να μιλά στο τηλέφωνο με κάποιον λέγοντας να την κανονίσει να περάσει, όταν ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση.Δείτε την αναρτησή της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.