Εφάπαξ ποσό 48.000 ευρώ για εκδηλώσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες – Στόχος η προσέλκυση επισκεπτών

Εφάπαξ ποσό 48.000 ευρώ για εκδηλώσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες – Στόχος η προσέλκυση επισκεπτών

Την παραχώρηση εφάπαξ ποσού ύψους 3.000 ευρώ σε καθεμία από τις 16 πυρόπληκτες κοινότητες της ορεινής Λεμεσού, ανακοίνωσε το Υφυπουργείο Πολιτισμού για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων εντός του 2025.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι κοινότητες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν οι ίδιες τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν, ενώ θα μπορούν επίσης να συνεργαστούν μεταξύ τους για συνδιοργάνωση δράσεων, με στόχο την ενίσχυση του πολιτιστικού και κοινωνικού τους αποτυπώματος.

Η στήριξη αυτή εντάσσεται στα μέτρα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της μεγάλης πυρκαγιάς του περασμένου Ιουλίου και αποσκοπεί στη δημιουργία ευκαιριών πολιτιστικής και κοινωνικής συνεύρεσης, καθώς και στην προσέλκυση επισκεπτών στην περιοχή.

Το Υφυπουργείο Πολιτισμού εξέφρασε για ακόμη μια φορά τη συμπαράστασή του προς τις πληγείσες κοινότητες, υπογραμμίζοντας ότι μέσα από τον πολιτισμό επιδιώκει να στηρίξει τους κατοίκους στην προσπάθεια επαναφοράς της κανονικότητας και ενίσχυσης της ζωής στην ορεινή Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE