Στη γειτονιά των αγγέλων ο Ανδρέας Γιωργαλλέττος - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία

Στη γειτονιά των αγγέλων ο Ανδρέας Γιωργαλλέττος  - Η παράκληση της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία

Ανείπωτη θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους και σε όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν σκόρπισε ο θάνατος του Ανδρέα Γιωργαλλέττου, σε ηλικία 67 ετών.

Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού στη Λεμεσό, στις 17/09/2025, η ώρα 12:30. Καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη τoυ να παραστούν.

Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσας, στη Λεμεσό.

Παράκληση της οικογένειας όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE