Σοβαρό τροχαίο: Στην εντατική 72χρονος οδηγός - Ανατράπηκε το όχημα του

Σοβαρό τροχαίο: Στην εντατική 72χρονος οδηγός - Ανατράπηκε το όχημα του

Σοβαρή οδική σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 21:00 χθες βράδυ στη Πάφο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, 72χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στη λεωφόρο Μιχαλάκη Κυπριανού στην Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο και αφού βγήκε εκτός δρόμου, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο κυρίζι νερού και στη συνέχεια ανατράπηκε.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει κατάματα πλευρών, σπονδύλου, αιμοθώρακες, εκδορές και αιμάτωμα κεφαλής. Αυτός κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σημειώνεται ότι στον οδηγό διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με αρχική ένδειξη 90μg και τελική 84μg.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου, συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE