Διανομέας στον Κορυδαλλό δάγκωσε και έκοψε δάχτυλο οδηγού για μια θέση πάρκινγκ

Διανομέας στον Κορυδαλλό δάγκωσε και έκοψε δάχτυλο οδηγού για μια θέση πάρκινγκ

Διαστάσεις πήρε ο καβγάς ενός διανομέα και ενός οδηγού στον Κορυδαλλό, με τον πρώτο να δαγκώνει και να κόβει ένα κομμάτι από το δάχτυλο του οδηγού.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Ταξιαρχών μπροστά από την επιχείρηση όπου εργάζεται ο διανομέας και έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Αιτία του καβγά που είχαν οι δύο άνδρες την περασμένη Παρασκευή ήταν μια θέση πάρκινγκ, αναφέρει το Star.

Ο οδηγός ζήτησε από διανομέα να απομακρύνει τη μηχανή, γιατί ενοχλούσε στο παρκάρισμα. Γρήγορα άρχισαν να καβγαδίζουν αλλά ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας τους χώρισε.

Την άλλη ημέρα ο οδηγός πήγε στην επιχείρηση να ζητήσει τον λόγο και άρχισε νέος καβγάς.

Ο διανομέας δέχτηκε απανωτά χτυπήματα και αυτός απάντησε με δάγκωμα.

«Πέσαμε κάτω και όπως παλεύαμε μου δάγκωσε το δάχτυλό και αφαίρεσε ένα κομμάτι μαζί με το νύχι», είπε ο οδηγός και πρόσθεσε ότι, επειδή δεν μπορούσαν να το κολλήσουν οι γιατροί, του έβαλαν πλαστικό νύχι.

Ο διανομέας παραδέχτηκε ότι «βρέθηκε το δάχτυλό του στο στόμα μου και το δάγκωσα. Εγώ το μάζεψα και το έβαλα στο ψυγείο μήπως το ξανακολλήσουν οι γιατροί».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE